Retourbeleid

 

ALGEMEEN

Een retour kan enkel aanvaard worden indien de artikelen:

  • ongebruikt en onbeschadigd zijn,
  • in de originele verpakking zitten (incl. bijhorende accessoires)
  • in een goed gesloten verpakking teruggestuurd worden. De verpakking van het product mag niet als verzendverpakking gebruikt worden en moet dus vrij zijn van plakband en labels. Gebruik bij voorkeur (indien nog in goede staat) het pakket waarin u het product ontvangen heeft.

 

RETOUR VOOR BELGIË

U kan uw pakket retourneren binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling naar Equine Veterinary Services, Nijverheidslaan 213, 9250 Waasmunster. Indien u uw pakket wenst te retourneren via Bpost, bedraagt de kostprijs voor de retourzending voor België €6,95 per artikel dat u wenst te retourneren.

U dient een mail te sturen naar aurelievdberghe@gmail.com met uw ordernummer, het rekeningnummer waarop het betaalde bedrag kan teruggestort worden (opgelet: enkel Maestro, geen Creditcard) en graag ook de reden van uw retour (op die manier kunnen we een optimale service bieden).

Wij zenden u binnen de 24u een mail met een link, waar u een retourlabel kan downloaden. Bij het downloaden van dit label wordt u doorgestuurd naar uw online banking voor de betaling van de retourkost. Met dit label kan u het pakket verzenden via een Postkantoor of Bpost Parcelshop in uw buurt. Opgelet, u dient uw pakket binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst aan te bieden bij Bpost. Bij laattijdige retour wordt er per extra kalenderdag 10% van de aankoopwaarde afgetrokken bij de terugbetaling.

Indien aan bovenstaande werd voldaan, wordt het effectief betaalde bedrag terugbetaald binnen de 7 kalenderdagen nadat de producten bij ons werden ontvangen.

 

RETOUR VOOR ANDERE LANDEN

U kan uw pakket retourneren binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling.

U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending.

U stuurt het pakket retour naar Equine Veterinary Services, Nijverheidslaan 213, 9250 Waasmunster.

Wij vragen u om ons vooraf een mail te sturen met de reden van uw retour en uw rekeningnummer voor de terugbetaling. Op die manier kunnen we de retour ook goed opvolgen.
Indien aan bovenstaande werd voldaan, wordt het effectief betaalde bedrag terugbetaald binnen de 7 kalenderdagen nadat de producten bij ons werden ontvangin

Translate »
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop