https://www.facebook.com/edouard.adriaensen

Edouard Adriaensen

Edouard Adriaensen is na het afstuderen naar Frankrijk getrokken om zich verder te specialiseren. Hij realiseerde een internship van een jaar in de Clinique Vétérinaire Equine de Méheudin te Ecouché onder leiding van dierenarts Jean-Marc Betsch. Nadien is hij zich verder gaan ontwikkelen in de orthopedie en sportbegeleiding als assisstent bij sportdierenarts Marc Suls. In 2015 kreeg hij het aanbod om de dienst Orthopedie en Revalidatie te leiden op de nieuwe kliniek van Equitom.

In 2018 heeft hij de stap gezet om samen met zijn wederhelft Aurélie een praktijk op te richten om zich beter te kunnen toeleggen op de begeleiding van sportpaarden. Hij begeleidt, onderzoekt en behandelt paarden aan huis in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Denemarken. Zijn bijzondere interesses gaan uit naar de bewegingsleer en sportbegeleiding. Kwaliteitsvol werk wordt verzekerd door continue bijscholing en actief lid van de internationale school in de orthopedie (ISELP).

Edouard heeft ook ervaring in het begeleiden van dressuurpaarden aan de absolute top. In 2021 heeft hij het Japanse en het Finse team begeleid tijdens de Olympische spelen en in 2022 het Japanse team op de World Equestrian Games te Herning.

Translate »
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop